Over Starfish

Jeroen Naudts

Jeroen naudts

Voor Jeroen staat zijn functie als managing partner synoniem aan die van verbinder. Met meer dan 15 jaar praktijkervaring bij o.a. provincie Antwerpen, SD Worx en Publiek Centraal is hij het eerste aanspreekpunt voor Starfish-klanten. Hij adviseert op het vlak van interne communicatie en vormt de brug naar het team van freelancers dat HR-data-analyses uitvoert. Trainings geven over HR-data, interne communicatie en change communicatie bij Starfish, maar evengoed bij NCOI en Kortom, doet hij met de grootste passie.

Verder is Jeroen als onderzoeker verbonden aan de opleiding communicatiemanagement van de Arteveldehogeschool en is hij bestuurder bij Vonk, het netwerk voor interne communicatie binnen Vlaanderen.

Group 257

Afgestudeerd als master in communicatiewetenschappen en gecertifieerd people & HR analytics practitioner.

Path 212

Haalt zijn energie uit sportactiviteiten zoals lopen en turnen, en komt daarna tot rust met een boek in de hand en zijn favoriete playlist op de achtergrond.

Group 258

Durft kritisch te zijn, maar voelt ook snel de kwaliteiten van anderen aan en brengt ze samen om het gewenste resultaat te verkrijgen.