Over Starfish

Glenn Walschap

Glenn Walschap

Als Enterprise Business Architect adviseert hij de directieleden op vlak van mens, organisatie, opleiding en ontwikkeling. Dit houdt zowel het uitwerken van een visie en strategie in, alsook het uitwerken van een tactisch plan om deze strategie uit te rollen. De focus ligt hier steeds op het samenbrengen van visie, processen en IT in een duurzame architectuur voor de organisatie.


Glenn kan steunen op een ruime HR-ervaring vanuit consultancy, alsook een specifieke focus op HR Technologie, Data en Analytics. Om meerwaarde te creëren gelooft Glenn vooral in het samenspel tussen een heldere strategie, efficiënte processen en krachtige ondersteuning via IT-applicaties. Naast zijn job als architect is Glenn ook actief als zelfstandig adviseur, opleider en spreker met een focus op digitalisering binnen HR, het inzetten van technologie en gebruik van data en Analytics.

Group 257

Afgestudeerd als master in de psychologie en als master in management waarbij hij een thesis schreef over HR-analytics maturiteit in België.

Path 212

In zijn vrije tijd en bij zonnig weer kan je hem terugvinden op de motor.

Group 258

Neemt de meest complexe uitdagingen op een gedreven, gemotiveerde en met veel enthousiasme aan en biedt graag een luisterend oor aan zijn teamleden.