Over Starfish

Hanne T'Kindt

Hanne tkindt1

Door haar jarenlange ervaring als account- en projectmanager binnen verschillende communicatiebureaus, leerde Hanne over de interne en externe communicatie van heel wat verschillende merken en bedrijven.

Ze werkte samen met grote klanten als VRT, NN, Telenet maar ook kleinere projecten en vzw's zijn haar niet vreemd. Binnen Starfish staat ze in voor opleidingen rond interne communicatie en begeleidt ze focusgroepen.


Hanne is actief als ondernemer en is co-founder van een start-up rond fertiliteit. Daarnaast coacht ze agencies om op een meer duurzame manier te groeien. Ze focust hierbij voornamelijk op hun workflows, hoe ze zich positioneren in de markt en het verbeteren van de communicatie tussen de verschillende teams.

Group 257

Afgestudeerd als bachelor in het Communicatiemanagement en master in de Bedrijfskunde.

Path 212

Grote passie voor ondernemerschap en persoonlijke groei. In haar vrije tijd ziet ze het liefst zoveel mogelijk van de wereld, zowel boven als onder water.

Group 258

Spreken voor een groep en een podium innemen is waar ze energie van krijgt. Ze studeerde af in het Kunstsecundaironderwijs in musical - optie zang.