Over Starfish

Els Catry

Els catry

Professionals met een speciale interesse in aandachtmanagement, veerkracht, interpersoonlijke en teamvaardigheden kunnen rekenen op de expertise van Els. Als trainer-coach bij Starfish helpt ze kenniswerkers om effectief en efficiënt te werken. Middels een no-nonsense aanpak inspireert ze klanten om beter te focussen en bijgevolg productiever te zijn.

Els doceert ook aan de Arteveldehogeschool in Gent. Daar coacht ze studenten communicatiemanagement doorheen hun studietraject en bereidt ze hen voor op de arbeidsmarkt.

Group 257

Afgestudeerd als licentiaat in de taal- en letterkunde: Romaanse talen, professioneel veerkracht coach, gecertifieerd insights practitioner en National Trainer bij Junior Chamber International.

Path 212

Houdt het graag zen tijdens een yogasessie en zet haar gedachten bij voorkeur al fietsend op een rijtje. Je mag Els ook een fervente lezer noemen.

Group 258

Altijd georganiseerd en efficiënt in wat ze doet, zit het coachen deze bezige bij in het bloed. Ze coördineert en leidt moeiteloos elk proces in goede banen.