Over Starfish

Ellen Cornelis

Ellen Cornelis

Ellen heeft jaren ervaring in de profit en non-profitsector binnen HR en communicatie. Interne communicatie inzetten om medewerkers verbonden en betrokken te houden op een gestructureerde en efficiƫnte manier, is waar ze van houdt. Opleidingen en workshops rond redigeren en schrijven van teksten, LinkedIn, interne communicatie en efficiƫnt werken, doet ze met heel veel goesting.


Als adviseur deelt Ellen haar ervaring graag met organisaties waarin ze vanuit een helikopterview advies en begeleiding biedt aan organisaties rond interne communicatie. Daarnaast helpt ze onderzoekers van Arteveldehogeschool binnen Gezondheid en Zorg om hun resultaten naar buiten te brengen en kan ze moeilijke teksten omtoveren in hapklare taal.

Group 257

Behaalde een bachelor in Communicatiemanagement en volgde opleidingen rond HR en coaching.

Path 212

Krijgt energie van positieve vibes en bijleren. In haar vrije tijd zoekt ze graag de rust op door een loopje of wandeling in de natuur.

Group 258

Een gemotiveerde en enthousiaste denker met een no-nonsense en hands-on mentaliteit. Kan mensen overtuigen om te doen waar ze goed in zijn.