Gratis webinarreeks - Reinventing HR-data

Opleiding

Kristalheldere inzichten in HR-data die jouw organisatie voorsprong geven op je concurrenten. Dat is waarvoor Starfish Consultancy staat. Daarom willen we bedrijven en organisaties inspireren om nog meer uit hun HR-data te halen. Aanvullend op onze opleidingen en ons boek "Reinventing HR-data", maken we dit in 2023 een realiteit met de introductie van een gloednieuwe webinarreeks. Via deze weg gaan we het gesprek aan met HR-professionals en andere experten om inspirerende cases over HR-data uit de praktijk te delen, zodat nog meer bedrijven en organisaties de meerwaarde van HR-analytics zullen inzien. Leer je mee?

Wat houdt de webinarreeks in?

De reeks bestaat uit een tweemaandelijks, live webinar van maximum 1 uur. Hierbij spenderen we 45 minuten aan een interview of presentatie van onze gastsprekers en daarna houden we een 15 minuten Q&A waar alle deelnemers vrijblijvend aan mogen deelnemen.

Volgende topics zullen doorheen de reeks aan bod komen:

  • Inspirerende cases op vlak van HR-data met praktische tips op basis van jullie ervaring
  • Waarom is de analyse van HR-data waardevol voor HR?
  • Welke interessante onderzoekstrends stromen het veld binnen?

Voor wie is deze webinarreeks?

In de eerste instantie voor HR-professionals die aan de slag willen gaan met hun HR-data of hierbij vastlopen, maar ook dataliefhebbers en andere geïnteresseerden in ons veld mogen zeker vrij aansluiten.

Wat is de kostprijs?

Deelnemen kost je helemaal niets! We bieden gratis toegang tot deze webinarreeks. Op deze manier willen we de kennisdeling over HR-analytics verder ondersteunen.

Wanneer kan je deelnemen?

De eerste webinar gaat live in de week van 13 februari 2023. Wil je er graag bij zijn? Inschrijven kan via onze eventpagina. De meest recente agenda vind je daar. Je kan ons ook volgen op Linkedin om op de hoogte te blijven van alle updates rond de webinarreeks!