Wat mag je verwachten van ons boek ‘Reinventing HR-data’?

24.09.2021

Wist je dat teams die gezamenlijke rustpauzes inlassen veel productiever zijn? Maar ook dat jouw taalgebruik voorspelt wanneer je bij jouw werkgever zal vertrekken? Het zijn maar enkele van de vele verrassende inzichten uit recent internationaal onderzoek over HR data die je in dit boek kan ontdekken.

Ontdek wat je medewerkers je niet vertellen.

Bestel het boek nu al online. En maak jouw medewerkers binnenkort sterker met de nieuwste inzichten uit HR-analytics.

“Als je ons kent, weet je dat we in onze onderzoeken steeds verder gaan dan de klassieke spreadsheets, maar mét technieken uit de artificiële intelligentie (AI) op basis van data-analyse. En dat is exact wat we in dit boek willen vertellen, zodat elke zaakvoerder, elke HR-manager, kortom iedereen die de werking met de collega’s wil versterken met deze inzichten aan de slag kan.” Jeroen Naudts, co-auteur

Big Data en Artificial Intelligence (AI) hebben de afgelopen 20 jaar verschillende domeinen een gigantische voorsprong gegeven. Grote tech spelers zoals Amazon, Google en Facebook bewijzen hoe groot de impact van big data en AI kan zijn.

Ook op vlak van HR zijn er tijdens het afgelopen decennium verschillende innovatieve analysetools ontwikkeld. Denk daarbij aan netwerkanalyses, sentimentanalyses en verregaande deep learning van HR data binnen bedrijven.

Ontdek vele praktische inzichten en ga met jouw HR-data aan de slag!

Om als bedrijf een toekomst te blijven hebben in de ‘war for talent’ zal het cruciaal zijn om de eigen HR data professioneel te analyse. Met dit boek willen we jou inspireren om deze nieuwe inzichten en analyses ook zelf te gaan toepassen.

Zo willen we bedrijven en medewerkers klaar maken voor een duurzaam, toekomstgericht HR-beleid waar het bedrijf én de medewerker sterker van worden.

  • Prijs: 29,99 euro
  • 240 pagina’s
  • Publicatiedatum: januari 2022
  • Uitgeverij: Lannoo Campus

Reserveer nu al jouw exemplaar!

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.
Geen vragen? Dan kan je het boek nu al online reserveren.