Wij gaan elke HR-uitdaging aan

 • Predictive burn-out analytics

  Wie van jouw medewerkers staat op het punt om uit te vallen met burn-out? Met onze analyse krijg je een diep inzicht in het risico van burn-out in jouw organisatie zodat je actie kan ondernemen voor het te laat is.

  Op basis van analyses uit Artificial Intelligence (AI) scannen we jouw bedrijf. Intensiteit van communicatie, reactiesnelheid en enkele andere parameters geven je een helder inzicht in de knelpunten van jouw organisatie en wie op het punt staat om uit te vallen wegens burn-out. Cruciale info voor sterke leiders.

  Deze onderzoeksresultaten geven een goed beeld van de inzichten die je hieruit kan halen.

  Contacteer ons!
 • Efficiency analytics

  Hoe efficiënt werkt jouw organisatie? Met onze analytics kom je te weten waar in de organisatie alles vlot verloopt, maar ook waar de bottlenecks zijn. We gebruiken verschillende databronnen binnen de organisatie en gaan deze data met elkaar combineren zodat we op een objectieve manier de efficiëntie van jouw organisatie in kaart kunnen brengen.

  Wil je nog een stap verder gaan? Dan kunnen we analyse met sensoren en sociometers inzetten om het resultaat nog sterker te maken. Daarbij houden we tot in het detail rekening met de specifieke context van de organisatie en krijg je op het einde praktisch en actiegericht advies.

  Contacteer ons!
 • Internal communication analytics

  Waar loopt de communicatie in jouw organisatie fout? Waar stapelen de miscommunicaties zich op of wordt er te weinig met elkaar gesproken? Analyse op niveau van communicatiekanaal, kanalenmix of betrokkenheid? De verschillende dimensies van interne communicatie kennen geen geheimen voor ons.

  Bovendien kunnen we de verschillende dimensies met elkaar gaan linken, zodat het inzicht in de interne communicatie nog dieper gaat. Op basis van objectieve data krijg je een helder overzicht die de dynamiek van jouw organisatie in één oogopslag samenvat. Dit ondersteunen we met helder en actiegericht advies, zodat je de inzichten onmiddellijk in realistische acties kan omzetten.

  Contacteer ons!
 • Training &
  consultancy

  HR-data die burn-out voorspellen. Mailverkeer dat de efficiëntie van jouw organisatie in kaart brengt. Science-fiction volgens jou?

  We vertellen je er graag meer over. Als key-note spreker, tijdens
  een workshop of tijdens een training op maat van jouw organisatie. We gaan geen uitdaging uit de weg en bekijken graag samen met jou wat het beste antwoord is op jouw vragen.

  Onze opleidingen